Ett tal

Idag skulle vi hålla ett tal på svenskan, där vi skulle berätta om en känd person och sen skulle de andra gissa vem det var.

Jag ska presentera en av världens kändaste popartister.
Hennes föräldrar märkte tidigt att hon hade en stor talang. Redan när hon var nio år var hon med i TV-showen Star Search. Hon vann inte där, men hennes karriär var långt ifrån över.
Bara tre år senare tog hennes mamma med henne till audition för TV- serien The Mickey Mouse Club. Där spenderade hon flera år med att dansa, sjunga och spela teater, tillsammans med framtida konkurrenter som Justin Timberlake.  Under hennes tid som ung blev hon mobbad av sina klasskamrater. Hennes låt Fighter har hon tillägnat dom.

År 2000 vann hon sin första "Grammy" som årets nykomling. Hennes första singel var "Genie in a Bottle". Den sålde över 1 miljon exemplar.  Efter det har hon gjort 7 album, där några av de kändaste låtar är: "What a girl wants", "Ain´t no other man", "hurt"och "beatiful".

Det var Paris Hilton som bekräftade att hon var gravid, med orden: "Grattis till den vackraste gravida kvinnan i världen". Hon har sålt över 30 miljoner album .

Vet ni vem det är? ;) Det är inte så svårt men det var det som var meningen. hehe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback