Insane!

Har ni hört att det ska komma en nya berg-och-dalbana till Gröna Lund? Insane heter den. Den värkar riktigt läskig, men ändå rolig! Äntligen kommer det något som inte är för småbarnen! =D Såhär ska den se ut:



Fattar inte hur man kan göra så!?

En 15-årig klippte av lärarens långa hår.Hörde om detta i höstast när det hade hänt, fattar inte hur någon kan göra så! Då tänker man verkligen inte! Läs detta. Det hände i en skolan här i Åkersberga. Varför gör man så liksom?! Någon som kan svara på det?

Ingen riktigt bra...

Ingen var direkt så bra idag i melodifestivalen. Men jag tyckte att Anna Sahlene och Maria Haukaas Storeng skulle ha gått vidare, i alla fall till andra chansen. Agnes låt var väl okej också men inget speciellt direkt! Vad tycker ni? 

 

Melodifestivalen 28 Februari

Ikväll är det melodifestivalen igen, någon favorit? Får se ifall det är någon bra låt ikväll då


Ny bok

Igår fick jag hem boken; Brustna Hjärtans Café av Lolly Winston. Fick ett erbjudande från lovefilm, att få en bok från adlibris. Det var helt gratis så valde en bok där. Hoppas denna är bra!



Algebra inte min grej

Usch vad jag inte tycker om algebra! Min brosa har sutit typ hela dagen och försökt hjälpa mig med matten! Det är verkligen inte roligt med matte! Men fattar lite mer nu i alla fall, det är skönt!


Godmorgon

Godmorgon allesammans! Vad ska ni hitta på idag då? =)
Mamma pratade nys med Micke, så dom ska komma hit en stund. Han ska hjälpa mig med matten. Det är bra att ha brorsor som är smarta ;) haha. Sen ikväll får vi se vad som händer.!

Ha det bra!

Hoome!

Nu kom jag precis hem från vallentuna. Det var en trevlig kväll, vi kollade på någon film som var dålig! kommer inte ens ihåg vad den heter. Sen spelade vi lite wii, det bliv bowling. Vann tyvärr inte :( haha. Sen blev det inte så mycket mer, vi var tvugna att åka hem, annars skulle Annies mamma bli lite sur tror jag :P hehe, min med, eller hon skulle i alla fall ringa och fråga var jag var :P

Har ni haft en trevlig kväll? =)

Fredag 27 Februari!

Ikväll ska jag till Vallentuna (Annies älskling bor där). Nu ska jag göra mig iordning för kvällen och väntar på att pappa ska ringa, de ska skjusa mig dit! Trodde inte han skulle göra det, men ringde och frågade i alla fall, och han sa ja! Han kunde ju inte tvinga mig gå och det tar så lång tid att åka kommunalt så han kunde skjusa mig då! Det tycker ja var bra! haha

Nej nu ringde pappa, så måste skynda mig! Ha det bra ♥


Sleep like a log!

Nu ska jag gå och lägga mig! Såå trött! Jag kommer verkligen sova som en stock! haha


My new jeans!

Lovad er att ni skulle få se hur mina nya jeans såg ut, och så här ser dom ut ;)

     

Från Gina tricot för 399 kr

Hemma igen!

Nu har jag kommit hem fån en rolig tur med birka paradise!
Det var jag, Bea och Frida sen vuxna och (små) barn. Vi kom dit och skulle äta på buffén kl 18:00 så det var bara att gå dit direkt, typ. Efter vi ätit gick vi till hytten och gjorde oss iordning, det tog typ två, två och en halv timme. Efter det gick vi upp till discot som skulle börja elva. Då stod det på dörren "Discot på plan fem" där är det bara dans för gamlingarna typ ;) haha. Blev lite besvikna när vi inte trodde att det skulle bli något disco alls. Men vi gick upp dit igen, och då var det disco där ändå! Riktigt bra! Vi var där nästan hela kvällen, förutom en tid som vi spenderade i en hytt som några vi träffat där hade. Dom var riktigt trevliga typer! haha. Discot slutade kl 02:00 det var tråkigt! Skulle lätt kunnat dansa några timmar till! Visste inte riktigt vad vi skulle hitta på då, det blev inte så mycket. Eller vi skulle gå och lägga oss, Bea och Frida gjorde det. Jag tänkte också göra det (hade egentligen ingen lust). Men då kom Mattias (en kille vi träffat under kvällen) Och undrade ifall vi inte skulle komma ut. Ingen av de andra orkade (sov typ redan) haha. Men jag följde med. Sen gick jag och la mig vid sex. Och upp vid halv nio. Fan va trött jag är nu! haha

Bjuder på några bilder från kvällen också. Enjoy! haha


Frida!


Riktigt drag på Helen och Bea (med min klänning) haha


Bea, Jag, Petra och Helen.

Birka =D

Nu kommer Frida och Nettan snart och hämtar mig, måste skynda mig att fixa det sista nu. Ha det bra! Det ska jag i alla fall ha ;)
Förresten köpte ett par jeans igår, ni får se dom sen!


Alla som inte dansar är våldtäktsmän

Denna veckas låt får bli Alla som inte dansar är våldtäktsmän. Den passar bra nu när jag ska åka birka, har minne med den låten och birka!


090225

Godmorgon! Idag har jag tagit en sovmorgon =) det var skönt!
Nu ska jag ta och börja packa och fixa saker inför resan idag, ska åka med birka! Det ska bli roligt!

♥Twilight♥

Åååh! Den var verkligen så bra som folk har sakt, om inte bättre!
Kom precis hem, vi fick skjus av Jessicas pappa hem, det tycker jag var riktigt snällt, han hämtade oss liksom i Kista! Jätte skönt att slippa åka kommunalt hem!



För er som inte än har sätt Twilight, gå och se den säger jag bara! Älskar den! <3 Får definitivt 5/5! =)

Pratar med Annie på msn

När jag och Annie pratar på msn ser det ut såhär:

Annie | Magnus <3 säger:

Jaa allting bara sprutar

Emelie säger:

hahah?

Annie | Magnus <3 säger:

Om du får damp där

Emelie säger:

hahah asså du är verkligen störd ibland hhahaha

Annie | Magnus <3 säger:

Hahaha I know, that's why everybody love me Annie the weirdo XD

Haha aa Annie det är därför man älskar dig! Kan aldrig förutsäga något med dig! haha


Twilight!

Nu ska jag ta coh göra mig iordning för att åka till Kista och kolla på Twilight med Jeeessica! =D Äntligen ska man se den! Har velat se den sen den kom ut på bio, men aldrig blivit av. Men nu ska jag se den! Alla säger att den är sååå bra, då måste man ju se den! Hoppas den är så bra som dom säger också!


Mamma mia!

Nu ska jag sätta mig i soffan med en mysig film och kolla på mamma mia, det är en sån mysig film! Jag tycker det är skickligt gjort att kunna ta låtar som abba gjort och göra det till en film, och att dom verkligen hör till filmen.

Vad tycker ni om mamma mia?


Fettisdag! =)

Idag är det fettisdagen, ska det bli några semlor för eran del då? Själv tror jag att det blir en. Mamma har gjort semlebullar så då är dom mycket godare än när dom är köpta!

Yidio

Nu tänkte jag kolla på grey´s anaomty avsnittet som går på onsdag, eftersom jag missar det. Älskar den här sidan! så att man kan kolla på ett avsnitt när man vill liksom, utan att behöva ladda ner det. Det är så skönt, att inte känna att man verkligen måste se ett avsnitt, utan kan se det sen ifall det är riktigt viktigt för en ;). Det ända dåliga är väl att kvaliten är inte lika bra och det inte finns någon text. Men det kan man stå ute med! =)

Miranda nallar ♥

Underbara nallar! Dom är verkligen söta!


vårshopping!

Fösta dagen på lovet, och var tvungen att kliva upp sex! Eller tänkte i alla fall det, kom inte upp först strax innan sju och då blev det bråttom! Skulle på återbesök med mitt knä på södersjukhuset (för er som inte vet, opererade jag knät i November).
Efter det så har jag gått runt i stan med Annie hela dagen, tänkte inte köpa något, bara kolla. Men det gick inte så bra. haha. Det blev två par skor, en vårjacka, och lite underkläder från topshop.


Jacka från H&M 398 kr


Skor från skopunkten, de svarta 199 kr och dom vita 298 kr.

Presenter från Egypten! =)

Denna kväll har jag spenderat med pappa och Inger, dom har berättat om allt de gjorde i Egypten och all otur pappa hade. haha. Han råkade ut för magsjuka, "skrapade" upp knät typ, hade sönder två glasögon, fick gikt två gånger. Under två veckor. haha.
Nu fick jag lite presenter också, det är alltid trevligt! Jag fick ett halsband, ett par örhängen och ett armband, och alla matchade. Sen fick jag också en kortlek med egyptiska motiv på. Och till sist fick jag en parfym, alltså riktig, inte utspädd. Som var från blomman lotus, den doftade riktigt gott! Den var i en glasflaska som var formad till en kamel. 



Det var en trevlig söndagskväll, men man blev lite avundsjuka när dom berättade om allt de gjort! haha.

lonely place without him

The world would be a lonely place, without the one that puts a smile on your face. Like Björn Gustavsson is doing! 


Kelly Clarkson - My life would suck without you


Älskar denna låt, därför får den bli veckans låt!


Sleep well... like they do


Ut i kylan

Nu ska jag gå ut med Frida, ha det bra! ♥

Shopping

Idag hämtade jag ut det jag bestället, som kom igår. Det var faktiskt bra! =)
Det blev detta:


Det blev dessa två vanliga tröjer. Behövet något sådant.


Kanske inte så fin, men den fick man gratis! det är alltid trevligt! Den skulle vara finare ifall den var större.


Och så blev det detta sommarsettet! En strandväska med liggunderlag och kudde för bara 35 kr! Det var finare än vad jag trodde.

Allt är från La Redoute.


Melodifestivalen

Var det rätt personer som gick vidare till final idag? Vad tycker ni?
Jag tycker att bwo skulle gå vidare till finalen istället för Molly Sandén. Men hennes låt var också bra, men inte tillräckligt :P.
Vad tyckte ni om emd:s låt? Jag tyckte att själva låten var bra men inte deras scen framträdande, det var bara så tråkigt.  


Lördag!

Hej nu har jag äntligen kommt hem! Idag var jag hos min brosa och hjälpa dem att flytta. Dom kommer att få det jätte fint ditt dem flyttade. Jag hjälpte inte till att bära så mkt, men jag tog han om Alma istället ;) mycket roligare! :D (Alma är min brors dotter).


Är hon inte söt?!


Tog lite bilder när jag var ute och gick med Alma. Försökte få henne att sova... gick inte så bra, hon bara låg och kollade. haha.

Nu ska jag kolla på melodifestivalen, vem hejar ni på? Jag hoppas att e.m.d:s låt är bra =)


För snäll ibland

Nu ska jag gå och lägga mig... ska upp halv 7 imorron! Kan ni fatta det?! Halv sju på en LÖRDAG! Bara för att man tänkte vara snäll och hjälpa sin brosa atta flytta! Ibland är man bara för snäll ;) haha

Fredags kväll

Nu ska det bli en mysig hemmakväll i soffan. Fick två nya filmer från lovefilm idag, så blir nog så att jag kollar på någon av dem. Blir nog Step Up 2 the Streets, tyckte om ettan så ville se tvåan också!



Har såklart köpt lite godis också! ;)


090220

Hej allesammans!
Hur har eran dag varit? :)
Min dag har varit rätt trevlig! Först var jag ju på uf mässan, det var väl inte speciellt roligt. Men sen träffade jag Frida på bussen hem. Så har varit med henne tills nu.

Fick ett sms om att mina kläder jag beställt kommit men glömde bort och hämta dom när jag var och hanlade. haha. långt minne man har ;)

Uf mässa

Nu drar det av till älvsjö, ska dit med klassen på uf mässan. Får se ifall man hittar något roligt där ;). Ha det bra ♥


Chokladbiskvier!

Ikväll hade jag lust att baka, så gjorde chokladbiskvier. Första gången jag bakar dom själv, haha.


Nu är botten färdig! Ska bara gräddas.


Sen blev det lite typ chokladkräm uppe på.


Det blev lite för mycket, haha, blev rätt mycket kvar.



Färdiga! =D Inte så fina direkt men dom var riktigt mumsiga! =)
Vad tycker ni? Ser dom goda ut? ;)


Ett tal

Idag skulle vi hålla ett tal på svenskan, där vi skulle berätta om en känd person och sen skulle de andra gissa vem det var.

Jag ska presentera en av världens kändaste popartister.
Hennes föräldrar märkte tidigt att hon hade en stor talang. Redan när hon var nio år var hon med i TV-showen Star Search. Hon vann inte där, men hennes karriär var långt ifrån över.
Bara tre år senare tog hennes mamma med henne till audition för TV- serien The Mickey Mouse Club. Där spenderade hon flera år med att dansa, sjunga och spela teater, tillsammans med framtida konkurrenter som Justin Timberlake.  Under hennes tid som ung blev hon mobbad av sina klasskamrater. Hennes låt Fighter har hon tillägnat dom.

År 2000 vann hon sin första "Grammy" som årets nykomling. Hennes första singel var "Genie in a Bottle". Den sålde över 1 miljon exemplar.  Efter det har hon gjort 7 album, där några av de kändaste låtar är: "What a girl wants", "Ain´t no other man", "hurt"och "beatiful".

Det var Paris Hilton som bekräftade att hon var gravid, med orden: "Grattis till den vackraste gravida kvinnan i världen". Hon har sålt över 30 miljoner album .

Vet ni vem det är? ;) Det är inte så svårt men det var det som var meningen. hehe


Grey´s Anatomy ♥

Idag börjar Grey´s Anatomy... äntligen! Det är så bra! Även fast det har blivit lite sämre än det var i början.
Vad tycker ni om Greys?


MVG!

Idag fick jag veta vad jag fick på mitt naturkunskapsprov. Fick MVG och alla rätt!!!! Första gången jag fått alla rätt på ett prov! Blev såå glad :D

Arlanda..

Kom precis hem från arlanda. Följde med och hämtade pappa och Inger, som har varit i El Gouna som ligger i Egypten i två veckor. Dom var så bruna och hade haft mellan 25 - 30 ° och sol varje dag! Jag vill också! blev så avis på dem! haha

 



Ser det inte underbart ut? vill också!!!

Så rätt!

Hahaha ifall ni inte redan har sätt det här, måste ni göra det! Det är så rätt! En tant på 80 år slår till en bil men handväskan så att airbagen utlöser sig! haha. Jag tycker det var så rätt gjort! Han får väl fan ta och vänta! haha


3 dagar...

Nu är det bara tre skoldagar kvar till lovet! fast egentligen bara två, för vi ska till älvsjömässan på fredag. Det kan man ju inte räkna som en skoldag eller hur? ;) Det är såå skönt! Är så trött på skolan just nu!

Ska ni göra något roligt på lovet?

Lovefilm

Fick hem två nya filmer idag från lovefilm. Denna gång var det; the cutting edge och Feel the Noise.
Nu har jag precis sett färdigt den första, alltså the cutting edge xD. Den var bra men ganska förutsägbar. Men det var en mysig film.

Vad har ni gjort ikväll då? =)


090216

Heej hur har eran dag varit? :)
Själv kom jag hem för en halvtimme sen, har varit i skolan och sen så åkte jag till täby. Skulle till polisen och skaffa ett nytt pass. Förhoppningsvis så kommer jag att åka utomlands i början av Maj!


13 år och redan pappa!

Ni har väl inte missat denna nyhet? Han är bara 13 år och redan pappa! Han var 12 år när hans tjej på 14 år blev gravid. Det här är helt sjukt! Mina brorsor var äldre än honom när jag föddes, någon av dom skulle liksom kunna varit min pappa! Jag vet att det är stor åldersskillnad mellan mina syskon men ändå, det är bara helt sjukt!

Gossip Girl den nya O.C.

Har ni tänkt på att Gossip Girl är väldigt likt O.C.? Skillnaderna mellan rika och fattiga. Den bitchiga, den snälla, den fattiga m.m. Kolla bara på det här...


The queen, båda är överklass och bitchiga.


Båda två är lite nördiga och kommer in i den populära
 världen genom sin tjej.


Dom ser ut att ha allt, en part flicka rykte, popluär osv, men
dom har också  mörka familje hemligheter, svek m.m.


Dom kanske verkar vara motsatserna, Ryan fattig och Nate
den rika "prinsen". Men båda har ju tjejerna.


Båda är en lillasyster. Okej Kaitlin är redan en av de populära, medans
Jenny får jobba sig dit. Men dom har ändå likheter i sin karaktärer.


Båda är den såkallade "bad boy". Ingen litar på dom direkt,
och är mest ut efter sex.

Jag tycker verkligen Gossip Girl och O.C. är lika serier men dom är fortfarande så bra! Vad tycker ni? Ser ni likheterna?

Världens barn




Ta med denna bilden till din blogg...Det är en symbol för alla barn världen över som lider i det stilla, de utnyttjade barnens tårar. Uppmärksamma deras lidande genom att adoptera affischen till din hemsida eller blogg, som ett sätt att visa sympati.


bullar =)

Åååh vad gott! Sitter här och äter nybakade vaniljbullar... mmm mumsigt!
Tänkte sukta er lite med en bild av dom... ;)


Promenad

Kom precis hem från 1 timmes promenad med Frida, det var skönt att komma ut och gå men blev lite kallt mot slutet. Så nu sitter jag här med en filt runt mig... mysigt!


Cooold!

Usch vad kallt det är ute! Kom in för ett tag sen, var som en isbit! är fortfarande, men har känsel i fingrarna nu i alla fall! haha.

Han se slutet på melodifestivalen. För er som inte såg det så gick H.E.A.T och Måns Zelmerlöw vidare till finalen. Lili och Susie, och Amy Daimond vidare till andra chansen. Amy fick också internationella juryns röst.
Jag tycker det var bra att Måns gick vidare i alla fall! Jag tycker han har lite schlager i sig.

Vad tyckte ni? Var det dom rätta som gick vidare?

Mums!

Fick en ask med red hearts idag av mamma. muuums!  Tack mamma! ♥


Love is in the air!

"Love is in the air" är det verkligen idag! Den passade att ta med idag. Det är en sådan härlig låt! Mys mys.


LOVE IS IN THE AIR
John Paul Young

Love is in the air
Everywhere I look around
Love is in the air
Every sight and every sound

And I don't know if I'm being foolish
Don't know if I'm being wise
But it's something that I must believe in
And it's there when I look in your eyes

Love is in the air
In the whisper of the trees
Love is in the air
In the thunder of the sea

And I don't know if I'm just dreaming
Don't know if I feel sane
But it's something that I must believe in
And it's there when you call out my name

Love is in the air, Love is in the air, oh, oh, oh...

Love is in the air
In the rising of the sun
Love is in the air
When the day is nearly done

And I don't know if you're an illusion
Don't know if I see it true
But you're something that I must believe in
And you're there when I reach out for you

Love is in the air
Every sight and every sound
And I don't know if I'm being foolish
Don't know if I'm being wise

But it's something that I must believe in
And it's there when I look in your eyes

Love is in the air, Love is in the air, oh, oh, oh...

Friends forever! <3

All den tid vi spenderat tillsammans, den är oslagbar! 
Allt skratt vi har haft, ingen kommer att ha roligare!
Alla gånger du funnits här för mig, ingen kommer att finnas här på samma sätt!
All vår konstig humor, ingen kommer att förstå den som vi!
Allt vi upplevt tillsammans, hoppas det här bara är början!
All tid vi har kvar tillsammans, jag kommer inte gå någon stans!


Annie tack för all tid jag har fått spendera med dig! Vi kommer att vara vänner föralltid, jag känner det på mig! Hoppas jag funnits här för dig som du för mig!

Annie + Emelie = Friends forever!




Kommer du ihåg det här? Vi hade så roligt!



 


♥ Alla hjärtans dag ♥

Alla ni som har en kille/tjej kommer säkert att ha en mysig dag. Men vi som är singlar kan också ha roligt!
Några förslag för dom som inte har någon partner: 

  1. Samla ihop kompisarna och ha en mysig fika.
  2. Umgås med familjen, kanske göra en liten middag ;)
  3. Eller ta och gå på en rolig bio med polarna (blir garanterat roligt) 



Såå underbart sööt! <3


Godmorgon!

Usch en tidig morgon... Annie tvingade upp mig för en timme sen! Halv sover och ropar på mig GÅ UPP! haha Vi kom in vid halv två och sen gick vi inte och la oss direkt. Istället så sättter vi oss och kollar på en film. Så vi gick och la oss halv fyra! Sen tvingar hon upp mig! Fy skäms Annie!  Inte snällt ;)


Stranger

Nu ska jag och Annie träffa någon kille som hon känner, får se hur det går ;)

puss ♥

Fredagen den 13!

Har det hänt er något mystiskt idag? Kanske haft lite otur?

Mig har det inte direkt hänt något. Eller ifall man räknar inatt så kan man väl säga lite. Vid både två och fyra inatt, så ringde det någon hem hit och sa att han hade ringt fel. Okej ifall det var en gång men TVÅ från samma nummer också! Det var lite läskigt haha. Det kanske har något med dagen att göra? ;) hehe. men tror inte riktigt det. Känns lite märkligt bara. Men dagen är inte slut, det kan hända mycket mer....


Pink!




Sådär, nu har naglarna fått en rosa färg. Älskar det! Men det är så jobbigt att fixadet. Speciellt när det är starka färger, för då syns det så fort att det gått bort lite. Men det är härligt att ha lite färg =)

Hemma

Godmorgon allesammans!

Idag är jag ledig... typ. Vi har egentligen idrottsdag men jag kan inte vara med så stannade hemma istället... sköööönt =)

Nu tänkte jag ta och gå och posta mina filmer, så att jag kan få nya snart igen!  ♥


Onsdags kvällen

Hur har eran kväll varit? Hänt något spännande? :P

Min kväll har varit rätt mysig. Har varit med Annie och kollat på Alvin och gänget. Den är såå bra! Älskar lilla knubbiga Theodore! Det är ju han som gör hela filmen! Såå gullig och söt! haha
Rekommenderar den för alla er som tycker om animerade filmer med humor!



Vi åt lite vaniljglass med stössel, det såg inte direkt lika gått ut. Men det var mumsig xD

Beundrare xD

M: Har du fått en beundrare?
Jag: Självklart ;)
M: Grrrr...

Annie såklar du är min beundrare! Jag vet att du älskar mig xD haha ♥


Movie time!

Nu har mina första filmer från lovefilm kommit! Jiippi! Nu var det Alvin och gänget, och Step up. Tänkte kolla på Step up nu. Så att jag kan skicka tillbaka dom och få nya så fort som möljligt ;) 


                            

Nu blir det lite movie time! xD

plugga...

Nu ska jag försöka plugga lite naturkunskap... tråkigt! Men måste har prov imorron, och kan knappt ngt! Så nu får man hoppas att det går bra att plugga xD

Ha det bra!

Prison Break =D

Nu ska Emelie kolla på Prison Break, det är såå braaaa!! =)



Sen ska Emelie gå och lägga sig. Så ha det bra! God natt ♥

Annie ♥

Nu ska jag ut och ta en promenad med Annie!


Gudmor!

Jag glömde att berätta en sak igår... När jag var hos Micke och Lilja igår, så frågade dom ifall jag ville vara gudmor till lilla Lukas! :D Jag sa såklart ja! Jag tycker det är jätte roligt att dom frågade mig! Jag kommer att bli den bästa gudmodern någonsin till honom! :D

Cut cut cut

Denna dag har varit rätt innehållsrik. Först vaknade jag... ovanligt eller hur? ;) Sen åkte jag till min brosa och hälsade på, det var trevligt. Deras lilla bumbibjörn (som jag kallar honom) har blivit sååå stor nu! Han har blivit en riktig tjockis xD men såå underbart sööt!
Klockan tre skulle jag och mamma vara hos frissan. Det tog sååå himla lång tid. Vi var där i TRE timmar! Och båda klippde sig bara! Hon var så otroligt seg på att klippa men noggran istället. Men det blev bra i alla fall.
Efter det har jag bara varit hemma och kollat på One tree hill och Gossip Girl.

.



What do you think? Kanske inte så stor förändring men tycker om det i alla fall =)

kväll med energiska muppen xD

Nu kom jag nys hem från energiska muppen xD (Annie). Vi kollade på melodifestivalen, jag kan inte fatta hur Ugglan kunde gå vidare till andra chansen och väljas ut av europa att få en chans till! Hennes låt var sååååå dålig. Sjöng bara snälla, snälla, snälla.... hela tiden och viftade med sina armar! Hela hon är dålig! Kan hon inte bara försvinna! Usch!
Men annars så var det trevligt! Vi åt en dajmtårta, den var mumsig. Annie var på vääldigt konstigt humör... hahha men det var roligt!



Och nej Annie den skulle inte bara vara framme i 10 min! ;)

Alpha Dog

Nu har jag nys sett färdigt en film med Annie, Alpha Dog. Är det någon ev er som har sett den? 
Det är i alla fall en verklighetsbaserad film om en knarklangare som blev en av världens yngsta någonsin att hamna på FBI´s "most wanted list". 
Jag tyckte att den var riktigt hemsk! Jag fattar inte hur man kan göra så! Att bara klara av att sätta sig i en sådan hemsk situation, inte tänkta någonting på vad man gör först det är försent. Hur tänker dom liksom?! Även ifall den är riktigt hemsk så tycker jag att den är värd att se. Man börjar verkligen tänka efter man sett den. Jag ska inte berätta för mycket för er som vill se den.

Nu ska jag gå och lägga mig. God natt!


Fredag!

Hej! Hur har eran dag varit?
Min dag har varit rätt trevligt! Har varit i skolan där jag gick med på att tävla om pengar när vi spelade kort! varför gjorde jag det liksom?!?! förlorade såklart... men var bara 20 kr, inte så mkt i alla fall. Sen hade jag globalt, där jag och Jessica bara satt och pratade typ, kunde typ inte jobba haha, men det var trevligt. Vi bestämde att vi skulle gå och se Twilight. Äntligen! Har velat se den sen den kom ut på bio men aldrig blivit av!

Ikväll ska jag kanske vara med Annie, hoppas det i alla fall :)

Trevlig helg! <3

Frida <3

Denna kväll umgås jag med min kompis Frida. Just nu sitter hon och pluggar inför ett prov imorgon, så tänkte att jag kunde skriva ett inlägg här :) Vi borde väl gå och lägga oss nu (ska upp halv sex imorgon) men det kommer säkert bli att man sätter sig och kollar på ngn film eller bara snackar, lite tjejsnack ;) ni vet...

Ciao!


Äntligen hemma!

Nu har jag nys kommit hem från skolan. En riktigt tråkig dag. Började med svenska där hon har fått för sig att vi ska skriva en egen sonnet! Tror hon att vi kan skriva en EGEN! det är ju skit svårt! men men får väl försöka ändå...
Dagen fortsatte med att vi skulle ha naturkunsap där vi fick sluta en halvtimme tidigare :) förstår inte det, han verkar inte ha någon koll alls på när vi slutar eller så orkar han bara inte med våran klass ;) för vi får nästan alltid sluta mycket tidigare. Sen missade jag bussen med EN liten minut!
En rätt tråkig dag, men det kommer väl roligare dagar :)

puss <3

Välkommen till min blogg!

Heej allesammans!

Nu har jag skaffat en blogg, som många har tjatat på mig att jag ska göra! Vet dock inte hur mycket jag kommer att skriva här men det märker man. ;)

Ha det bra! Puss <3