Söndag 28 Juni

Hejsan svejsan! :D

Nu ligger jag i sängen med min älsakde laptop! Underbart! Har inte haft Internet på den på ett tag. För att jag varit hos mamma och bortrest. Mamma har ju internet men sladden räcker inte till soffan haha. Men nu har pappa skaffat mobiltbredband också som jag kan använda när ja inte är hemma! :D

Imorgon försvinner min ortos på benet! Kan inte fatta det, men det är underbart! Äntligen liksom! Nu är det bara att tränna upp benen så är allt bra sen igen! Fattar inte att mina ben ska bli bra, att jag ska kunna lita på dem!

Ha det bra!

Upp och ner

Här går det upp och ner med besökarna. haha.Sol sol strålande sol!

Är det inte härligt med det här vädret?! Idag har jag i alla fall lyckas ligga ute en stund och sola! Underbart! Det går ju bara på helgerna så att mamma kan hjälpa mig. Men snart är jag fri!! :D


En bild jag tog på Skansen förra året.

R.I.P Michael Jackson

Igår kväll dog "King of pop" Micheal Jackson. Det är så hemskt! Ändå ifall jag inte har lyssnat så mycket på honom så kan man ju inte säga att han inte gjort bra låtar! Många av dem är bra! Han är ju verkligen en legend! Vem känner inte till han, hans musik och hans danser så som "moonwalk"?!

Här är en av hans låtar


Metallgutten!

Annies nya smeknamn = Metallgutten. Det är stålmannen på norska haha.

Home Sweet home

Hej! Igår kom jag hem från mormor och morfar. Det har varit mysigt att vara där, det var så länge sen jag träffade dem. Men det blir ändå lite långtråkigt i längden, ni förstår de bor mitt ute i skogen och nu när jag går på krykor så kan man göra ännu mindre. Man bara ligger där inne i soffan eller sitter och spelar kort. Önskar man kunde vara ute lite mer där också, men ifall man ska sitta stil så blir man uppäten av alla mygg, knott m.m. alla slags små djur dras till en direkt, man måste alltså röra sig ifall man vill leva haha. Mamma hade massa sår på halsen, i hårbotten, armarna osv eftersom hon hade fixat med deras jordgubbsplantor. Det är högt gräs där och då drar sig alla till henne. Hemskt! Ja skulle inte klara av det, haha. Men annars har det varit trevligt! :)

Vi kom hem vid halv elva igår kväll efter den långa resan. Vi åkte från dem vid tolv men stannade i Ö-vik och shoppade lite först. Där hittade jag två klänningar och en tjröja på H&M och tre nagellack från Depend. Allt fick man också det är härligt! :D. Mammas kille hade sakt att ajg fick välja ut lite jag ville ha och så skulle han betala sen. Så tack så mycket! :D Men det blev i alla fall inte så dyrt det är bra :). Kläderna på H&M kostade ca 250 kr för allt.
Sen fortsatte vi hemåt. Där det hände mycket på vägarna haha. (mer än vanligt i alla fall). Först brann det vid vägen i träden, sen så var det en olycka som vi åkte förbi. Sen en katt, ett rådjur och en räv över vägen framför vår bil. Men resan gick i alla fall bra! haha .

Och snart blir jag av med min ortos på benet också!!!! :D Äntligen! et är bara 4 dagar kvar nu! Sen får jag gå på benet! :D

Oj va långt det blev! Men nu måste jag sluta nu kom Annie och Sandra hit, och lilla Elsa. Ha det bra! Ciao!


Hos Annie! :D

Hejsan! Sen i söndags kväll har jag varit hos Annie och åker hem imorron kväll. Det har varit rktigt trevligt, vi har spelat mkt sims 3 och typ bara umgåtts. Men just nu ör jag riktigt trött håller på att sömna när jag skriver nu haha. För vi har nämligen gått och lagt oss vid fem båda nätterna och sen inte sovit så länge hehe. Men är det sommarlov så är det! :D

Just nu väntar jag på att hon och hennes syster ska komma tillbaka från favvan med mitt goooodis :D haha. Värsta skönt att  bara kunna betälla vad man vill ha utan att behöva gå ner och köpa själv haha. Men det kommer bara att vara några veckor till, sen får man ta sig ner själv :P haha.

Nej nu ska jag sluta blogg, ugly Betty börjar ju strax! Sen är det desperate housewives. Det här kommer att bli en rolig kväll som många andra :D haha. Ha det bra! Ciao!


Min låt!

Den här låten fick jag av Annie idag! Vet inte riktigt  vad det var hon ville framföra med det här :P haha.Grattis!!

Idag fyller Bea, en barndomskompis, 17 år! Grattis! Hoppas du har en underbar dag!

Nu ska jag börja göra mig iordning för att sedan åka och gratta henne. :)

Ha det bra!


"Snart" är den borta!

Hejsan!

Börjar bli så tråkigt att bara ligga här hemma! För er som inte vet opererade jag mitt knä för nästan en månad sen. Nu kan jag inte göra så mkt ligger bara hemma nästan hela dagen.
Men nu är det bara 18 dagar kvar tills de tar bort ortosen, sen får jag börja gå på benet! :D *längtar*

God natt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Jag vet att det är tidigt när man har sommarlov men är man trött så haha.

Tänkte bara lägga upp ett kollage jag precis gjorde. Vet inte vad det är men fastnat för att gör kollage just nu.
Det blev om dagens Grey's Anatomy avsnitt. Det var så sorligt. De två får liksom inte dö, jag vet att det bara är en serie, men de gör så stor del i den. Vad tycker ni?
 

Greys Anatomy

Ikväll är det säsogsavslutning av Greys Anatomy. Jag har hört att det ska vara väldigt sorligt avsnitt... Någon mer som ska se det?


Kollage av mig :P haha

Long time ago

Tjenare!

Jag vet att det var väääldigt länge sen jag bloggade, men har verkligen inte haft någon lust. Nu tror jag att jag ska börja igen! ;D

Men nu ska jag äta. Ciao!