Här igen!

Jag vet att det var längesen jag skrev nu, men nu är jag här i alla fall :D haha. Tänkte att jag skulle berätta lite vad jag gjort.

I tisdags åkte jag med Annie till hennes landställe på Väddö. Det var riktigti mysigt där (har varit där en gång förut) och tur hade vi med vädret, solen sken och det var varmt. Det blev bad och ta det lugnt typ. Sen åkte vi hem i fredags.

Senare på kvällen så kom Olof, Johanna och Alma hit. De skulle prova bröllopsmenyn en sista gång. Denna gång var den lyckad!

De stannade kvar och idag så åkte vi alla till Micke (min brorsa) för att fira honom, han fyllde år i tisdags. Där vi åt lunch och tårta. De har fått kattungar för ett tag sen och de är sååå söta!

Hur har ni haft det då?

Ska visa bilder från allt senare! Nu ska jag i alla fall sova. God natt  ♥

Hemma igen!

Efter en bilresa är jag hemma igen! Det är ofta skönt att komma hem igen tycker jag. Som man säger borta bra men hemma bäst! :P haha


I Taket lyser stjärnorna

Vi kollade på filmen ikväll och den var bra! Jag känner många som har läst boken och sett filmen. De säger att boken var bättre. Så ska kanske ta och läsa den också i så fall. I taket lyser stjärnorna var så himla sorglig, höll på att börja gråta flera gånger! Någon av er som sett den?



Regn regn regn blir mkt vatten!

Tjolahoppsan!

Idag åkte vi till Borlänge igen för att köpa färg och så såg jag på ett par av mina skor att den var lite trasig så gick dit och fick byta den. Det var bra! :D haha. När vi skulle åka därifårn regnade det väääääligt mkt! På vägarna var det som en sjö under en. När vi nästan var framme hörde man på radion att det var stopp i trafiken vid Borlänge (ungefär där vi nys körde) p.g.a allt vatten. Så det var tur att man åkte. Haha. Juste vi köpte också en ny fjärkontroll så ikväll blir I taket lyser stjärnorna, hoppas den är bra! :)

Nu ligger jag i soffan och här hur det knastrar från brasan, så mysigt!



Det här är gårdagens brasa, men den ser ungefär lika dan ut ;) haha



Det hade regnat mkt i Borlänge, det kom 70 mm på en timme! :P haha

Älskar rea!

Finns det något bättre än att gå och shoppa när det är rea? (Ifall man har en begränsad eknomi) Att hitta det man vill ha till ett bra pris. Det är underbart!

Nu tänkte jag visa det jag köpte igår, och så klart var det på rea ;) haha. De som känner mig vet att jag dras till rea-plaggen innan jag kolla rpå resten (alltid). Haha



Dessa söta från Wedins för 149,50 kr.


De här är också från Wedins, de var halva priset på alla skor. De här fick jag för bara 39,50 kr.


Sen blev det detta linne från JC för 69,50 kr.

Film och pizza

Ikväll har vi haft en riktig myskväll. Vid sju åkte vi till mockfjärds pizzeria, där jag valde Mexicana. Sen tänkte vi också hyra en film, men det blev tre st istället haha. Så vi kollade på två av dem, Allt flyter och revolutionary road. Vi hyrde också I taket lyser stjärnorna, men vet inte ifall det kommer bli att vi ser den eftersom fjärkontrollen till dvd:n knappt fungerar (bara vissa knappar) så kunde vi inte välja svenska då skulle det bli för de döva istället. Men ska nog kolla hur det ser ut ifall man väljer det, de kanske går att se ändå :P haha.

Allt flyter var bättre än jag trodde. Hade inte så höga förväntningar på den heller så haha. Men den tycker jag att ni ska se som inte sett den! haha. Det är en svensk komedi där det är medelåldriga män som börjar simma konstsim.

Revolutionary road var sorlig men ändå rätt bra. Från början var den rätt seg men efter ett tag fastnade man i den. Vet inte hur jag ska förklara den men det är i alla fall drama med Kate Winslet och Leonardo DiCaprio i huvudrollerna. Så ifall ni tycker om lite sorgliga dramatiska filmer som utspelar sig för ca 40 år sedan eller ngt sånt, så är det här rätt film för er! haha.



Tisdag 7 Juli

Idag har vi varit i Kupolen (ett köpcentrum) som ligger i Borlänge. Där vi gick runt i en två timmar, det var så mysigt. Har inte riktigt kunnat shoppa på ett tag p.g.a mitt knä men nu kunde jag gå fritt där inne (ändå ifall det gick långsammt) haha. Ska vsa vad det var jag köpte sen! Det blev i alla fall lite skor och kläder och så :P

Vad har ni gjort idag då? :)


Natti natti

Nu tänkte jag ta och sova! Imorgon ska vi ut på äventyr ;) haha berättar om hur det var imorgon då :P Ha det bra och sov gott! :D Puss ♥


Här är en kylskåpsmagnet jag har hemma (väldigt nödvändig bild) Tyckte att den passade bra när man ska sova haha.


Skrev visst fel, magneten finns på Annies kylskåp inte mitt haha. Verkar inte ha så bra koll längre haha. Är nog för mkt där! :P

Att gå i högklackat

Kan ni gå i högklackat? Jag tycker inte jag är speciellt bra på det i alla fall, eller det beror på hur mycket klack det är. Det är nog för att jag inte gått så mkt. Tycker att jag redan är så lång, vill ofta inte bli längre. Men det är så fint med det! Idag var det en artikel i aftonbladet om hur man går i högklackat. Så ifall ni vill vet lite mer hur man ska göra läs om det här;) haha.


Som de här söta från Bianco. Det är så fint med sån stilettklack!

Ett tips ;)

Gå med i freestreet så samlar man poäng och sen kan få ut det i presentkort på väldigt många olika ställen. Det är bra! Gå med! ;) haha


Måndag 6 Juli

Taaabba!

Nu är jag i Mockfjärd, där Inger har en sommarstuga. Kom upp hit i går kväll. Lite tråkigt att det är molningt och ingen sol... haha. Har ni bättre väder där ni är?

Nu ska jag gå!

Guitar Hero och Sing Star

Denna kväll har varit trevlig. Först kom Annie och Sandra hit så då började vi spela Guitar Hero och pratade. Efter ett tag kom Frida hit också. Då blev det mest prat om allt möjligt haha. Om Fridas liv t.ex. haha. jag tror verkligen man skulle kunna göra en film om det någon gång haha. Så det här har varit en mysig kväll! Hur har eran fredag varit? :)


Död i fem år?

Jag läste nys en artikel i aftonbladet om att de hittat en kvinna död i sin lägenhet och tydligen hade hon varit död i fem år. Det är helt sjukt! Hade hon inte en enda kompis? barn? barnbarn? Det verkar ju inte som det i alla fall. Stackarn, att få leva helt ensam. Jag skulle inte vilja död utan några vänner eller något. De ska jag se till inte händer! haha.
Här kan ni läsa mer om det ifall ni vill.

Vilken modebloggare är du?



Jag blev mest lik Sandra Beijer. Vill du veta vem du är mest lik gör testet här.

Long time ago!

Tjolahoppsan!

Hur är det med er då? Med mig är det bra! Nu kan jag gå lite uten mina krykor det är underbart :D haha. Kan typ gå från köket till vardagsrummet haha.
Idag har jag bara varit hemma som vanligt haha. Men Annie kom i alla fall och hälsade på mig ett tag under dagen. Det var riktigt trevligt, vi att ute och pratade också spelade vi Guitar Hero (med trummor och gitar då) haha. Hade inte träffat henne på en vecka och när de gäller oss så är det länge!