Stick it

Nu ska jag kolla på Stick It och efter det blir det sängen direkt! Trött redan nu men orkar inte gå och lägga mig haha.


Söndag 29 Mars

Hejsan!

Kom precis hem från Annie där vi skulle ha alvarligt prat ;) haha det gick inte så bra haha. Ville prata ut mig på någon och Annie är den personen som vet mest om mig så henne blir det alltid haha. 

Vad har ni gjort då? :)

Party party

Gårdagen blev lyckad. Som jag sa skulle jag ju till Frida först för att göra iordning oss, sen vid helv sju skulle vi vara hos Jessica, blev lite sena men men. Det var trevligt där. Gick därifrån halv fem och då var det meningen att jag skulle hem och sova men så blev det inte... haha. Gick hem till Yasmine istället, där jag och några andra sov över.
Så nu kom jag nys hem efter att ha spenderat dagen hos henne. :) Är riktigt seg nu haha.

Nu måste jag plugga! Hade behövt göra det hela dagen egentligen men har verkligen inte orkat får se ifall jag orkar nu överhuvud taget haha.


Lördag 28 Mars

Nu ska jag gå till Frida, vi ska fixa iordning oss till Jessicas 18 årsfest. Ni får höra hur det var imorgon troligtvis.

Ha det bra! Puss <3

Godmorgon!

Godmorgon allesammans! Nu vaknade jag nys óch tänkte äta lite frukost, mm mumsigt :D haha.

Vad ska ni göra idag då? :)

Let´s dance finalen

Såg slutet på let´s dance idag, då fick jag se vem som vann. Och det blev Magnus och Annika... tror jag hon hette haha. Tycker det var rätt person som vann i alla fall. Laila var bättre men det var inte så konstigt heller, hon har ju haft dansen i sitt yrke så mycket, medans Magnus inte alls har dansat. Tycker han gjorde det bra! haha.



Snö igen? varför?!

Usch kom precis hem, och det är massa snö ute igen!! Varför?! Kan det bara inte bli vår någon gång? Usch!
Hade fljt med Frida till bussen, den var sen som vanligt när det är kommer snö... Får se hur lång tid det tar för henne sen ;) inget kommer väl att fungera, sl är ju så bra haha.

Hur skulle ditt avskedsbrev se ut?

Så här skulle mitt se ut:

Hej älsklingen

Jag vet inte hur jag ska säga det här men, jag är gravid

Hela livet handlar om göra massa godis

Du när jag andades för första gången, insåg jag att mina rosor är vissna

Därför skickar jag tillbaka mina drömmar

Hoppas du får en jävla piss sommar

Din Emelie

Vill ni också gör det kan ni göra det här.


Lifehouse - You And Me

Det är Annies fel att det denna låt blir veckans låt. Hon sa att det är hennes knarkarlåt just nu och då skickade hon den till mig och jag fastnade direkt för den också! Den är rikigt bra!



Grattis! :D

Måste ju säga grattis till alla som fyller år idag! haha. Idag är det många jag känner som fyller år. Så tänkte säga grattis till Jessica som fyller 18 år idag och till Disa som också fyller 18 år! Och sen till min kära kusin vitamin som också fyller år idag! Grattis allihopp! :D

Fredag 27 Mars

Denna dag har varit riktigt seg! haha. Har inte mått riktigt bra. hehe. Men mådde i alla fall inte lika dåligt om många andra i klassen gjorde idag, det var nämligen en skiva igår som många gick på. Skulle nog också ha gjort det ifall jag var 18, men det är inte långt kvar nu! Bara fem dagar! haha


Torsdagen 26 Mars

Idag var jag i skolan och direkt efter åkte jag till Täby och letade present till Jessica. Hittade en present som jag tror kommer passa henne, hoppas det i alla fall! haha. Sen blev det en trjö/klänning till mig själv :D Ni får se den sen!
Kom hem vid sju, fick skjus från centrum hem av min brosa, det var riktigt skönt! Slap stå ute i kylan och vänta på bussen! :P hehe.

Nu ska jag göra klart mitt naturkunskaps arbete, som ska vara klart imorgon! Wish me good luck! :P

Grey´s Anatomy

Nu har jag kollat på Grey´s det är så bra! var spänande där i slutet! Undrar vem den där tjejen var som dr Hunt såg? Hans fru kanske? ;) Och vad var det Addison ville? :O Måste ju se nästa vecka nu! Men det skulle jag i alla fall ha gjort xD haha



Nu blir det sängen! Goda natt.

Onsdag 25 Mars

Hejsvejs!

Denna dag har det inte hänt något speciellt, tänkte åka till Täby efter skolan för att köpa present till Jessica men blev inte så. Ska gör det imorron och hoppas att Annie kan följa med :D Hur har eran dag varit då?

Nu ska jag försöka plugga lite så att man slipper göra det imorron... förhoppningsvis i alla fall! haha puss <3


TV time!

Nu ska jag gå ner och kolla på desperate housewifes!


Gå med!

Nu gick jag precis med i Freestreet, där man samlar ihop poäng för att sedan få presentkort på tex H&M, Kicks, Nelly m.m. Gå med ni också! Det var lättare än vad jag trodde att få poäng! :)




Klicka på bilden för att bli medlem ;)

Kung Fu Panda

Har nys sett kung fu panda, det är en film jag länge velat se hehe. Och den var bra! :D haha Är det någon av er andra som också har sett den? vad tyckte ni i så fall? :P



Annars idag har jag inte gjort speciellt mycket. Bara varit i skolan och sen hos sjukgymnasten.

God natt!

Nu blir det sängen! Då kanske jag orkar upp imorron! :P hehe.
God natt! <3

Måndag 23 Mars

Hej!

Idag har jag varit i skolan och direkt efter åkte jag in till Täby där jag träffade Frida. Vi gick på bio och såg Slumdog Millionaire. Den var rätt bra, den var hemsk. Den var också bra att se ändå att få se hur det är egentligen... Hehe.

Vad har ni gjort idag då? :)


♥ Gossip Girl ♥

Åhh det är verkligen bra! Looove it! <3
Man kan se det om och om igen å det är fortfarande lika bra!


Söndag 22 Mars

Hej!

Hur var eran gårdag då? :)

Min var rätt trevlig. Pappa hade en styrelsmiddag igår kväll så var med på den. Det är så sköna människor som är med där! haha. Vi åt en god middag och så ville dom sjunga sing star och spela guitar hero. Det var så roligt att kolla på, speciellt när dom sjöng haha. En var riktigt hes men hade bestämmt sig för att hon skulle sjunga ändå, det låt väl inte så bra... haha.


Hjälp någon?

Är det någon som vet hur man säknar ut hur många kW det är ifall man har 10A och 230V? Har ingen aning om hur man gör! haha


Alice Cooper - Poison

Veckans låt blev denna:



Vet inte riktigt varför den, tyckte bara att den passade nu... haha. Vad tycker ni om denna låt? :)

lördag 21 Mars

Hejsan!

Nu sitter jag här och försöker plugga lite... usch det är inte roligt! haha
Skulle igentligen ha åkt till Väsby med Annie idag, men hon hade glömt bort att de skulle åka och kolla på valpar. Det var synd tycker jag, skulle gärna ha åkt iväg en stund idag! :) det skulle ha varit trevligt! haha 

Fick veta vad jag fick på mitt matte prov igår, fick VG+! Det kändes så skönt! :) Det var bara några g poäng från mvg.. lite synd tycker jag.. hehe.

Ha det bra!


God natt!

Nu håller jag på att somna i stolen! Så det blir sängen nu!
God natt allesammans!

Mina inköp från igår.

Igår blev det ju lite shopping...

 

  
Dessa från skopunkten för endast 99 kr.



          Och detta nagellack från depend! Sjukt snyggt!



i skolan igen... :P

Nu sitter jag här igen, i skolan. Väntar på att min lektion ska börja, som den gör om 50 min... usch! Men det är ju i alla fall fredag nu så snart helg :D Jippi!

Tänkte berätta om gårdagen för er nu :).
Efter skolan så skulle jag till sjukgymnasten, så var där i ca 40 min. Och efter det så väntade jag i centrum på annie så åkte vi in till stan, där vi först gick till hennes skola (hon skulle hämta en bok), sen blev det donken! Det var mumsigt! haha.
Sen var Annie tvungen att åka, hon skulle till hennes pojkväns jobb. Då blev det att jag började titta lite i affärer. Köpte ett par skor (A) och ett nagellack, ni får se det sen. hehe.
Sen vid sex fortsatte jag till Liljeholmen där jag skulle till Tony Irving dance academy, där jag skulle kolla på när Emma fick hade en privat lektion med Tobias (han som är med i Let´s Dance). Det var riktigt roligt att se, dom var så duktiga! :)
Sen kom jag hem vid halv 10 typ, och började plugga tyska inför provet som jag hade idag, det gick bra. Vi fick reda på vad vi fick direkt, fick MVG :D

Hur var eran dag? :)

I skolan

Godmiddag allesammans!

Sitter i skolan nu och ska försöka göra lite på mitt naturkunskaps arbete... går inte så bra, haha.
Nu måste jag fortsätta, hej då!


Onsdag 18 Mars

Hej, hur har eran dag varit? :)

Min har varit okej. Har varit i skolan där jag hade matte provet, det gick väl rätt bra, eller hoppas det i alla fall :P.
Slutade 15:00 idag, så kom hem och satte mig och började plugga igen... har tyska prov på fredag... usch! haha.
Och nu ikväll har jag kollat på den sista Harry Potter filmen som finns på dvd, hade inte sett den förut.

Men nu ska jag gå och lägga mig! God natt! puss<3

God kväll! :)

Hej!

Nu ska jag strax gå och lägga mig men tänkte bara skriva ett litet inlägg här först.
Dumpa honom var bra, det var inte extremt bra men det var en riktigt mysig film. Efter man sett den så känner man verkligen att man vill ha en kille... haha.
Vi kom hem vid tio, då satte jag mig och började plugga direkt. Har gjort det tills nu... Usch vad ja inte tycker om skolan ibland! haha

Nej nu måste jag gå och lägga mig! Önska mig lycka till imorron på matteprovet! 
Ha det bra puss <3


Tisdag 17 Mars

Hejsan, nu sitter jag i biblioteket i centrum och ska försöka plugga lite medans jag väntar på att Frida ska sluta. Vi ska på bio ikväll, ska se Dumpa honom, tror jag att den hete. Det var Frida som valde film helt och hållet. Haha skulle kanske ha kollat vad det var för film. Men litar på henne, vi har ungefär samma smak på filmer så.



Nu måste jag försöka plugga, så att jag inte behöver göra allt sen när jag kommer hem! Ha det bra puss <3

Måndag 16 Mars.

Hejsan!

Nu har jag precis kommit hem. Jag var först i skolan, där det inte hände något speciellt. Sen slutade jag 15:35 så åkte direkt in till stan för att möta pappa där och sedan åka vidare till Barkarby och IKEA. Där vi mötte Inger. Vi skulle kolla på nya saker till mitt rum jag ska göra om.
Men det blev inte så mycket. Nu har jag ändrat mig helt om hur jag vill att mitt rum ska se ut. Så det kommer nog att bli en till tur dit sen. Man får se hur det blir sen!

Hur har eran dag varit? =)

Nu ska jag förska plugga lite globalt eller matte... har ingen lust men måste... :'( haha.
Ha det bra! Puss <3

God natt.

Nu ska jag ta och gå och lägga mig, det är ju skola imorgon igen... Usch!

God natt ♥


Naturliga Emelie!

Jag har....

(x) En plattång
(x) En locktång
(?) Designparfym
(x) Mascara över 100 kr
(-) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(-) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(-) Läppglans över 100 kr
(-) Hårinpackning
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Jag...
(-) Använder locktång/plattång varje dag
(-) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
(-) Använder kajal varje dag
(-) Avänder läppglans varje dag
(-) Använder bodylotion varje dag
(-) Använder ansiktsrengöring varje dag
(-) Använder hårinpackning varje dag
(-) Använder hårspray varje dag
(-) Tränar på Gym
(-) Klipper dig varannan/varje månad (toppar)

Jag har...

(-) Tonat håret
(-) Färgat håret
(-) Hårförlängning
(-) Piercat dig
(-) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

Totalt: 9p

0-10 Naturligtvis naturliga tjejen ! 
10-15 konstgjord behandlad blomma
15 - 20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20-25 Fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast

Dumhets-test

(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du har pratat
(x) tuggummi har trillat ur munnen på dig när du INTE har pratat
( ) du har gått in i en glasdörr
( ) du har hoppat ur ett fordon som rör sig
(x) du har tänkt på nåt roligt så du har börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
( ) du har sprungit in i ett träd
( ) det är möjligt för dig att slicka dig på armbågen.
(x) du testade precis om du klarade det
(x) du har trampat på ditt skosnöre och snubblat/trillat
( ) ditt hår är/har varit blont
(x) folk har kallat dig långsam
( ) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
( ) du har nån gång somnat på en lektion
(x) du kan ibland berätta om nånting och sen plötsligt glömma bort vad det var du pratade om.
( ) folk skakar ofta på huvudet och går iväg från dig
(x) du använder dina fingrar när du ska räkan enkla mattetal.
( ) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre.
(x) du gör detta test när du borde göra nånting viktigt
( ) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka
(x) du har letat överallt efter nåt som du hade i handen eller i fickan
( ) du råkar göra sönder väldigt många saker
(x) du har trillat av stolen då den stått helt still
(x) du använder ordet "eh" väldigt många gånger om dagen

Summa: 11

18 eller mindre betyder att du inte är dum. 

Jag är inte dum! =D haha



det går bättre och bättre faktiskt!

Nu har jag nys kommit hem från micke, det gick faktiskt rätt bra med matten. Fattar lite mer nu! Det är ju alltid trevligt ;) haha

Söndag..

nu är det söndag igen då, känns lite tråkigt att det är skola igen imorgon. Skulle gärna vara ledig några dagar till xD haha.

Nu ska jag gå och göra mig iordning för att ta bussen mor skärgårdsstad, Micke ska hjälpa mig med matten! =) Ha det bra, puss <3


Shoppingen idag

Köpte lite idag också. Här kommer det:

 
Blev två tröjor från Vero Moda. Den lila 40 kr och den svarta 79:90 kr.
.


Blev också denna sjal från H&M, 98 kr. Min första sjal, hoppas det blir att man använder den mycket! =)

Vad hände?

Hur kunde hon vinna melodifetivalen? :O Jag fattar verkligen inte det! Det var en av dom låtarna jag verkligen inte trodde kunde vinna... Jag trodde till och med mer på Caroline af Ugglas... och den tycker jag verkligen inte är bra...
Men men man får ta det ändå haha. Får väl se hur det går i eurovison sen då :P haha

En dag med Annie

Hela denna dag har jeg spenderat med Annie, det har varit skit roligt! Vi har skrattat åt allt och bara haft roligt! haha.

Började med att vi gick till centrum för att ta tåget in Täby centrum. Kom dit vid ett och gick runt där och kollade i affärerna. Annie tog och hål i öronen (har redan hål men tog två till alltså). Hon satt där jätyte nervös och bara spände sig. Det såg så roligt ut, haha. Men det gick bra i alla fall =).
Åkte därifrån vid halv sex vidare till centrum, där vi gick och åt pizza =D det var riktigt gott! Har varit sugen på det såå länge! haha.

Efter det så åkte vi hem och nu ska vi kolla på melodifestivalen. Får se hur det går, vem hejar ni på? :P


Godmorgon!

Godmorgon allesammans!

Hur hade ni det igår då? :)

Jag var ju med Annie som jag skrev. Vi var ute en stund. Kom hem och så kollade vi på några filmer, den första blev Once. Den sög! Den var sååå tråkig, det var som om man följde med en person i ett tråkigt liv i tre veckor. Det hände ingenting, och så slutade den helt sjuk. Inget att det blev som dom hoppats utan bara helt plötsligt är den slut... Så se den inte! haha. Sen blev det en mycket bätttre film, Mamma Mia! Har redan sett den flera ggr men den är fortfarande bra! Vi var bara så trötta, så höll på att somna hela tiden. haha. Sen gick vi och la oss, men låg och snackade länge istället för att sova haha. Det är så det blir haha.

Nu ska jag ta och fixa iordning mig för att kunna gå ut. Ha det bra ♥

Var fan svårt!

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera detta till din sida, utmana personer och radera mina svar. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!




1. Vad heter du: Emelie


2. Ett ord på fyra bokstäver: Elak


3. Flicknamn: Emilia


4. Pojknamn: Elias


5. Yrke: Egenföretagare (om det nu är ett yrke?)*haha*


6. Färg: Kan inte komma på nån färg på E?!


7. Klädesplagg: enkel tröja


8. Mat: Enbär!


9. Sak i badrummet: El-tandborste! haha

10. Plats/stad: Eskildstuna


11. En orsak att vara sen: elchock! haha ;)


12. Något man skriker: EY!


13. Film: E.T


14. Något man dricker: Enbär saft...


15. Band: Electric Banana band


16. Djur: Ekorre


17. Gatunamn: engvallsgatan


18  Bil: el bil


19. sång: Eloise


20. aktivitet med mer än en deltagare: ingen anning...


Detta var ju skit svårt! I alla fall på E, haha.


Pink - So What



Denna veckans låt blir Pink med So What. Ända anledningen är att den är bra! haha

Fredagen den 13

Idag är det fredagen den trettonde igen. Men denna fredag har jag hittills inte haft någon otur! Hoppas det inte kommer heller, haha.

Har det hänt er något? :P

Äntligen helg igen :D

Det är såå skönt att det är fredag igen!

Idag har jag varit i skolan. Det har väl gått bra, men har varit såå jävla trött! Höll på att somna på typ alla lektioner! haha. Får väl se ifall det blir så mycket sovande ikväll ändå. Annie ska sova här förstår ni. Då vet man aldrig hur mycket sömn det blir :P hehe. Det ska bli trevligt!

Min bloggbesökare!



Det gick nerför men nu har ni hittat tillbaka! haha.


Mina kändisdubbelgångare



Vad tycker ni? Liknar jag någon av dem? :P haha

kvällen med Frida

Hur har eran kväll varit då? =)

Min har varit bra, har vart med Frida som jag sa tidigare. Hon kom hit vid sju tiden. Då började vi göra en äppelpaj, eller det var jag som gjorde det mesta. Hon stod istället och pratade hela tiden, haha. Men hon gjorde ju ändå lite. hehe. När den var färdig så satte vi oss i soffa och skulle kolla på Wild child som hon hade på som data. Frida hade redan sett den 4 ggr typ, haha. Den var bra i alla fall.

ha de bra! puss

Funny thing!

Skriv sedan en kommentar vad du fick för nåt :)


Välj månaden (numret) du är född i:
1: Jag åt upp
2: Jag slog ihjäl
3: Jag älskar
4: Jag sköt
5: Jag kramade
6: Jag knarkade med
7: Jag är tänd på
8: Jag dansade naken med
9: Jag sjöng med
10: Jag fes på
11: Jag förfördes av
12: Jag hade sex med

Välj datumet du är född på:
01: Din mamma
02: En hund
03: En neger
04: Michael Jackson
05: En bög
06: En hamburgare
07: Pippi Långstrump
08: En prostituerad
09: Karlsson på taket
10: En aidssmittad pundare
11: En pundare
12: Jultomten
13: En hivsmittad raggare
14: En hora
15: En banan
16: En hund
17: Britney Spears
18: En fet hagga
19: En fet man
20: En alkis
21: En hemlös man
22: Min man
23: Min mamma
24: En muffin
25: Min pappa
26: En häst
27: En fotboll
28: En häxa
29: Min farmor
30: Din pappa
31: Ett får

Välj färgen på tröjan du har på dig..

Vit: För att jag gillar det.
Svart: För att jag är så jävla snygg.
Rosa: För att jag ser ut som en gris.
Röd: För att jag är skitful.
Blå: För att jag är en transvestit.
Lila: För att jag är homosexuell.
Grå: För att jag är en pundare.
Annan: För att jag är lik Göran Persson.
Grön: För att jag är bra i sängen.
Orange: För att jag brukar röka på.
Turkos: För att min mamma sa det.
Brun: För att jag var tvungen.
Ingen tröja: För att jag är kåt.

Skriv nu ett inägg och berätta vad ditt resultat blev!!

Mitt resultat blev: Jag sköt din mamma för att jag gillar det.  Haha aa verkligen

Vinter...

Här kommer några bilder jag tog idag, det är snö! Det ska vara vår tycker jag! Men det kommer nog snart, får man hoppas i alla fall. haha.


Vad tycker ni? =)

Torsdag 12 Mars

Kom nys hem från skolan, det har varit rätt bra dag, eller inte hänt ngt speciellt. En vanlig dag bara. hehe. Ikväll ska jag vara med Frida, vi ska kolla på ngn film och bara ta det lugnt typ. Ni får veta vilken film det blir sen =).

Vad har ni haft för er idag hittills då? =)

Onsdags kvällen

Hur har eran onsdags kväll varit? =)

Min har varit trevlig! Har varit med Annie, vi tog en promenad och sen när vi kom in så kollade vi på Råttatouille. Den var rätt bra, men den var inte lika rolig som jag trodde att den skulle vara. hehe. Och nu så sitter jag här =)


Blir våldgästad...

Kom nys hem från skolan. Precis efter det kom Annie hit och våldgästade mig haha. Hon ahde glömt sina nycklar hemma så kom hit då. hehe. Nu håller hon på att rensa mitt kylskåp, det går inte så bra för henne, hör hur saker bara ramlar ut. haha måste nog gå och hjälpa henne... haha

Grattis!

Fick höra idag att min kusin fick en liten pojke idag! Måste åka upp snart då, så att man får träffa den lilla pojken!

Grattis kusin vitamin! =D

Bloglovin!

 Nu har jag skaffat bloglvin för er som vill följa min blogg och se när jag skrivit något nytt. Här kan ni följa den.


Snö, snö och mera snö...

Varför ska det komma mera snö nu? Det är ju Mars! Då ska det inte snö, det ska börja bli varmare ute! Vill verkligen ha vår/sommar nu!


Bitch? Jag? haha

Är du en bitch?

Du har sagt:
[x] Hora till någon
[x] Bög till någon
[ ] Slyna till någon
[ ] Slampa till någon
[x] Fitta till någon
Totalt: 3

Du har:
[x] Fuskat på ett prov
[ ] Skrikit fula ord till en lärare
[x] Dissat en kille/tjej för att du har spanat in en ny person
[ ] Hånglat med fler än 4 personer på en kväll
[ ] Stått på ett bord och dansat inför folk
[ ] Spottat en person du hatar i ansiktet
[x] Bitchslapat någon
[x] Skrikit åt någon i telefon
[ ] Knackat på en persons dörr du hatar och skällt på den
[x] Sagt/skrivit att du är snygg -
Totalt : 5

Har du nånsin:
[x] Vart full
[x] Skrikit åt en ungdom
[x] Skrikit åt en vuxen
[x] Tagit bilder på dig själv
[x] Vart på fest
[x] Dissat någon
[x] Skolkat
[x] Ljugit för en kompis
[x] Ljugit för mamma
[x] Ljugit för pappa
[x] Vart stolt över dig själv
[x] Haft samlag
[x] Slått någon
[ ] Sökt uppmärksamhet
[ ] Gjort något olagligt
[ ] Skrivit via sms/nätsida/email/brev hur mycket du hatar någon
[x] Sagt/skrivit "jag älskar dig" till någon men inte menat det
[x] Struntat i vad någon vuxen sagt till dig
[x] Vart förbannad
Totalt: 16

När du var under 13 år så har du:
[x] Vart tillsammans med någon
[ ] Slagit någon
[x] Kunnat ord som bög/hora o.s.v
[x] Visste du vad sex var
[x] Pussat någon
[ ] Krossat fönster i skolan
[ ] Lärt dig "dumma" saker av något stort syskon
[ ] Gjort sönder något som är värt mer än 1000 kronor
[ ] Sagt något fult ord till läraren
[ ] Blivit utslängd från klassrummet p.g.a att du vart stökig
Totalt: 4

Förhållanden:
[x] Du har vart tillsammans med någon för att du ville vara tillsammans
[x] Du har dissat någon du vart tillsammans med
[ ] Du har avslutat ett förhållande genom att skrika på personen
Totalt: 2

Övrigt:
[ ] Du är tjatig i skolan
[ ] Du är stolt över dig själv
[x] Du gillar att vara på fester
[x] Du gillar att ha folk runt omkring dig
[ ] Du ska dricka denna helgen
[ ] Du ska möta någon du hatar nästa vecka
[ ] Du ska skolka denna veckan
[ ] Du vill att folk ska kopiera dig
[ ] Du är sur på någon vuxen just nu
Total: 2


Resultat: 32
0-15 : Du är helt ok. Men lite för blyg.
15-30: Du kan säga emot allt men är lite mer schysst av dig.
30-45: Bitch! Du är inte rädd att göra bort dig och du är nöjd med dig själv
45-60: EY bitch! Galna/egoisstiska/kaxiga personen här alltså.

Haha tycker inte direkt att jag är en bitch... men kanske hahah inte bra, nu ska jag bli lite snällare :P

Måndag 9 Mars

Nu kom jag precis hem. Har varit i skolan, där hände det inget speciellt. Slutade halv fyra och då hämtade Inger upp mig, så åkte vi till färgaffärer och skulle kolla på lite mer tapeter. Föll istället för "stickers". Det är som mönster man klistrar upp på tapeten/färgen. Då kan man själv bestämma hur mycket och vad man vill ha. Kommer nog att bli något sånt, nu är det bara att bestämma sig för hur man ska möblera rummet. =)


Vill...

Vill kunna hjälpa dig, men vet inte hur....

Söndagen

Denna söndag har varit en riktigtit slappar-söndag, har inte ens gått utanför dörren. haha. Dagen började med att jag klev upp elva. Satte mig vid datorn för att försöka skriva ett tacktal, gick inte så bra, kom inte ens på vad jag skulle tacka... haha bra början liksom ;) Så väntade med det tills Inger kom hem och kunde ge mig lite ideer. Hon kommer alltid på saker! haha. Så skrev nästan klart det, det blev ett tacktal när jag tar studenten.
Sen bakade jag en toscakaka för första gången :P När den var färdig kollade vi på I am Ledgen och åt kaken. Den blev faktiskt bra! Filmen var också bra, den var lite läskig och hemsk, men ändå bra!
.


Hur har eran dag varit?

En rolig grej!

1. Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg för sms.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga.


1. Vad säger du alltid till din bästa kompis? Ja det kan vi
2. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss? Ja både hemma och i skolan :)
3. Vilket sms blev du mest berörd av? Ja :P
4. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? Nej jag fattar inte heller.
5. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? Jag såg dig.
6. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? Nej men tänk om din mamma skulle vara här.
7. Vad vill du höra mest av allt? Haha det är bara ragga
8. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen? Gott :-D
9 Din romantiska replik? Annie har tråkigt
10.Vad skulle du säga om du blev bestulen? Knacka inte, Lukas sover, det är bara att komma in tyst :)

Kväll hos Annie

Kom nys hem från Annie. Har varit där hela kvällen, vi kollade på melodifestivalen. Kan inte fatta att Caroline af Ugglas gick vidare till globen! den är verkligen inte bra! Usch! haha. Också gick Sarah Dawn Finner och Sofia vidare till Globen. 

 


Efter det kollade vi på en film, kom inte ihåg vad den heter. Men var inte så bra i alla fall. Och nu är jag hemma =)
Vad har ni hittat på ikväll då?

Orkar inte

Som ni kanske vet så fyller jag 18 år om några veckor. Och när man fyller 18 tycker många att man ska göra värsta stor grejen och så. Samma sak är det för mig nu, de försöker få mig att fixa en riktigt stor fest och så. Men jag orkar fan inte! Varför måste det vara värsta stora grejen över detta? Okej man blir 18 år, man är myndig, man får dircka m.m. Men skit samma. För er som tycker att jag ska göra det, varsågod att göra något roligt för mig! Fixa en fest ifall ni vill, eller något annat! För mig spelar det inte så stor roll bara man får en trevlig födelsedag! Missuppfatta mig inte nu, det är inte så att jag är emot fester, det är bara det att jag orkar inte fixa någon.

Mot centrum

Nu väntar jag på Annie som ska komma hit och hämta mig så ska vi gå ner till centrum. Vet inte vad vi ska göra där egentligen, det var Annie som ville gå dit. hehe. Ha det bra!

Hjälp mig!

Ska hålla ett tacktal. Men vad ska jag tacka?!

Äntligen helg!

Nu är det helg igen, det är riktigt skönt! Även fast denna vecka har gått fort, så är det alltid skönt med en helg igen! Önskar bara att dom kunde ha varit lite längre ;) haha.

Hur har eran fredag varit då? hänt något roligt?

Min har varit bra!
Började med att jag gick till skolan... som vanligt. Första lektionen var tyska, där jag hade prov. Det gick bra, fick reda på resultatet direkt. Eftersom vi är sådan liten grupp rättar hon det direkt. Fick MVG! Yes! haha.
Efter det hade jag företagsekonomi, men det blev inte så mycket ekonomi direkt. Vår matte lärare kom in och berättade vad dom som gjort provet fick. Jag fick G+!!!! Det var riktigt skönt! Trodde jag skulle få IG, det var så svårt! Dessutom så var det bara 5 st av 13 som fick godkänt, resten IG. Och 10 som inte gjort det än (dom som typ inte kände sig redo för att göra det), inte för att någon var det direkt. Men fatta va svårt provet var då, när mer än hälften av dom som gjorde det fick IG. Och på dom två andra proven vi haft, hade ingen fått IG på något av dom. Men det var i alla fall rikigt skönt att vara en av dom som klarade det! Yeah! =D
Efter det hade jag lunch och sedan globalt.

Dagen fortsätter med att jag precis hinner hem innan jag måste åka igen... var hemma i högst 10 min. Skulle till mammas jobb och bada med Bea. Det är så himla skönt där. Nästan aldrig någon annan som badar samtidigt och så är det 32° i vattnet. Idag var det däremot en lite läskig gubbe som var där, men inte så länge i alla fall. haha. Blev att man solade lite också, det var riktigt skönt! Har inte gjort det på evigheter!

Efter det så åkte vi hem till Bea och åt lite mat, hon gjorde en päronpaj, den var riktigt god! Efter det kollade vi på tv, började kolla på en film som gick på ettan, efter bröllopet tror jag den hette. Den var faktiskt sjukt bra! Det var en danska film, brukar inte tycka om danska filmer! Men den här var så bra upplagd och berörde verkligen en djupt! Rekommenderar den!

Kom hem för en stund sen bara. Märkte att dettta blev ett väldigt långt inlägg, haha. Nej nu ska jag nog gå och sova! håller på att somna här, haha. Ha det bra! <3


God natt!

Tänkte bara säga god natt allihopp! <3

Kärlek på menyn.

Igår fick jag hem nya filmer så nu har jag sett en av dom, det var kärlek på menyn. Den var bra, men ändå tråkig. Det hände liksom inte så mycket. Någon annan som sett den? Vad tykte ni?



S Club 7!

Nu har jag kommit på vilken låt som ska vara veckans låt. Denna vecka blev det S Club 7 med Bring It All Back. Älskade denna låt när jag var liten, var det många av er som gjorde det?


Torsdag 5 Mars

Hejsan!

Denna dag har varit riktigt skön! Ledig och allt! Kom hem fårn Lilja vid halv fem, då satte jag mig i soffan och åt lite film med flinger mumsigt! haha. Efter det har jag pluggat tyska, har prov imorgon! Det kommer nog faktiskt att gå bra, hoppas det i alla fall. Och nu sitter jag här, som ni troligtvis märker. haha.

Vad har ni gjort idag?

Studiedag!

Just nu sitter jag hemma hos Micke och Lilja. Har studiedag idag så tänkte passa på och hälsa på Lilja och lilla Lukas. Han växer så fort!
Innan det var jag hos sjukgymnasten, höll på att missa min tid, men som tur var ringde Lilja och väckte mig! haha.

Nu har dom bytt om så ska gå och vara social. Ha det bra!  ♥


sängen väntar...

Sängen nästa nu då! God natt och sov gott allihop!  ♥


Onsdag kväll

Hej allaesammans!

Vad har ni gjort idag då? =)

Själv har jag varit i skolan, det var idag matte provet var. Det var skit svårt! Satt i två timmar med det! Man får hoppas att det gick bra ändå.
Sen efter skolan så åkte jag hem, var hemma i ca en halvtimme. Sen ville Annie att jag skulle följa med henne till favoriten (mataffär), så följde med. Tog bussen därifrån till centrum för att kolla på tapeter till mitt rum. Det är så att det ska göras om helt. Det ska bli så roligt! =) Annie följde med dit, hon är bra att ha med till sådant. Hon kommer alltid med förslag och har ett bra färgsinne typ :P. Efter att vi kollat där i ca 5 min kom Inger.
Det blev så att vi tog med oss några färgböcker med oss hem. Det är så himla svårt, det finns sååå mycket att välja på! Men det kommer att bli bra, det lovar jag! =) haha

Sen har jag bara varit hemma, pluggat lite och sen tagit det lugnt!

Desperate housevives!

Idag började det! Det är en sådan serie som har hållt på länge men är fortfarande lika bra!



Såg ni dagens avsnitt? Blev fastklistrad framför tv direkt! haha

Tisdag 3 Mars

Hejsan!

Idag har det blivit mycket åkande, typ. Började med att jag skulle till södersjukhuset för att röntga mitt knä inför nästa operation! Det gick väl bra, men det är jobbigt att sitta och vänta bara. Sen så skulle ja åka till skolan, så kom dit strax efter tolv. Han med dubbel lektionen med svenska. Men vi fick sluta en timme tidigare, så det kändes lite onödigt att komma till den lektion, haha. Det ändå meningsfulla med den lektionen var att vår studievägledare var där och pratade, och berättade att vi kunde få möjligheten att läsa matte D nästa år också. Vet inte ifall ja ska göra det eller inte. Det behövs ju för att kunna komma in på handelshögskolan ifall ja ska söka dit. Så det kan ju vara bra att ha. Ska tänka på det så får man se hur man gör. Nu kom jag av mig lite märker jag, haha.
Efter det så skulle jag vara hos sjukgymnasten, men det var en och en halv timme tills jag egentligen skulle vara där. Så gick dit och frågade ifall ja skulle kunna börja tidigare (får ändå nästan alltid vara i gymmet själv, hon kommer bara och kollar till en ibland). Det gick bra. Så kom hem vid ca tre tiden.
Sen har jag bara varit hemma och fortsatt plugga matte... usch. Man får hoppas att det går bra imorgon på provet!

Hur har eran dag varit då? =)


sleep well!

Nu är det dags att gå och lägga mig, ska upp tidigt imorron! Vad har ni gjort ikväll då? :)
Jag har spenderat min kväll framför mina matteböcker, det är inte roligt! Speciellt inte när man gör fel på nästan alla tal och har prov på onsdag! haha. Försökte få med Annie på en promenad, men gick inte så bra. Hon var med sin lilla älskling xD då ska man inte störa ;)



Sov gott allesammans!  ♥

Nu har skolan börjat... igen!

Första dagen efter lovet då, har ni haft en trevlig dag? ;)
Inte jag direkt, eller den har väl varit okej. Började med att ja inte orkade gå upp, blev lite stressit sen för att orka ta sig till skolan, där hände det inget nytt. Eller fick tillbaka våra styrkeprogram vi hade gjort på idrotten för typ en månad sen. Usch! Det gick inget bra! Stör mig verkligen på hennes sätt när hon "rättade" dom. Verkar inte förstå att alla inte trännar på samma sätt och att man har olika mål och förutsättningar! Jag utgick liksom ifrån mitt läge nu, att tränna upp mitt knä igen. Och skrev dom övningarna som jag fått från sukgymnasten, hur många gånger ja skulle göra dom och hur ofta. Men nej det tyckte hon såklart inte var rätt! Utan att ifall man gör så mycket sliter man bara ner musklerna istället! Hon tyckte också att jag kunde lägga på några vikter, varför ska jag göra det?! Orkade inte ens då lyfta benet med kroppsvikten, ska jag då lägga på mer vikter?! Då anstränger jag ju kroppen för mycket!

Annars har dagen varit rätt bra =) haha

En månad kvar...

Idag är det precis en månad kvar till jag är 18 år och därmed myndig! Det känns verkligen inte som om det är så snart! Men det ska bli roligt! haha

Horton

Nu har jag nys kollat klart på Horton, den var rätt bra. Men sämre än jag trodde, den var inte så rolig. Har ni sett den? Vad tyckte ni? 


Söndag 1 mars!

Sista dagen på lovet... det är hemskt! Orkar inte börja skolan igen!

Denna dag har varit trevlig ändå, först var jag hos sjukgymnasten, det var väl inte speciellt roligt men det är nödvändigt! Efter det har jag varit med Annie hela dagen. Vi har gjort lite allt möjligt.

Vad har ni gjort denna söndag då?


Godnatt! =)

Nu känner jag att sängen lockar... så ska nog ta och gå och lägga mig! God natt och sov gott allesammans! puss <3