Home Sweet home

Hej! Igår kom jag hem från mormor och morfar. Det har varit mysigt att vara där, det var så länge sen jag träffade dem. Men det blir ändå lite långtråkigt i längden, ni förstår de bor mitt ute i skogen och nu när jag går på krykor så kan man göra ännu mindre. Man bara ligger där inne i soffan eller sitter och spelar kort. Önskar man kunde vara ute lite mer där också, men ifall man ska sitta stil så blir man uppäten av alla mygg, knott m.m. alla slags små djur dras till en direkt, man måste alltså röra sig ifall man vill leva haha. Mamma hade massa sår på halsen, i hårbotten, armarna osv eftersom hon hade fixat med deras jordgubbsplantor. Det är högt gräs där och då drar sig alla till henne. Hemskt! Ja skulle inte klara av det, haha. Men annars har det varit trevligt! :)

Vi kom hem vid halv elva igår kväll efter den långa resan. Vi åkte från dem vid tolv men stannade i Ö-vik och shoppade lite först. Där hittade jag två klänningar och en tjröja på H&M och tre nagellack från Depend. Allt fick man också det är härligt! :D. Mammas kille hade sakt att ajg fick välja ut lite jag ville ha och så skulle han betala sen. Så tack så mycket! :D Men det blev i alla fall inte så dyrt det är bra :). Kläderna på H&M kostade ca 250 kr för allt.
Sen fortsatte vi hemåt. Där det hände mycket på vägarna haha. (mer än vanligt i alla fall). Först brann det vid vägen i träden, sen så var det en olycka som vi åkte förbi. Sen en katt, ett rådjur och en räv över vägen framför vår bil. Men resan gick i alla fall bra! haha .

Och snart blir jag av med min ortos på benet också!!!! :D Äntligen! et är bara 4 dagar kvar nu! Sen får jag gå på benet! :D

Oj va långt det blev! Men nu måste jag sluta nu kom Annie och Sandra hit, och lilla Elsa. Ha det bra! Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback