Äntligen helg! :D

Nu är det helg igen, sååå skönt! haha.
Har ju inte bloggat på ett tag igen så tänkte berätta om det som hänt (eller det anorlunda inte det vardagliga) haha.

I går var jag i valentuna gymnasium med globlat projekt där vi hade lobbydag inför fn-rollspeln vi har 12 maj. Det var roligt men väldigt mycket folk på liten yta så det var ansträngande. Jag var helt död när jag kom hem ändå ifall vi inte gjorde ngt ansträngande. Fattar inte hur jag kunde bli så trött? haha.

Idag så har jag varit i skolan och efter det åkte jag hem och efter en stund kom min moster, hennes man och två kompisar till dem hit. Nu har vi precis ätit. Men nu måste jag gå, ska på bio med Frida. Vi ska se En shopaholics bekännelser. Berättar sen hur den var!

Ha det bra! Ciao!

Måndag 20 April

Hellu!

Kom mys hem från skolan där det inte hände något speciellt. Men när jag skulle hem och skulle ta bussen och den fick punka så var tvungen att byta buss och den blev typ försenad med en kvart. haha. Men kom ju i alla fall hem haha.
Hur har eran dag varit?

Nu ska jag försöka plugga lite engelska, ha prov imorron. Får se hur det går haha. Hej då!


Varför?!

Varför lämnar du bara inte mig ifred? Vet att jag inte bett dig dra åt helvete eller någto men du borde ju ändå fatta att jag inte vill ha något mer med dig att göra! Så otydlig är jag ändå inte, det är bara att förstå! Ge upp!

Älskade laptop!

Nu ligger jag för första gången med min laptop och bloggar i min säng! Det är sååå skönt, äntligen liksom! haha :P Ni ska få se en bild på den sen :D haha

Söndag 19 April

Hej! Jag har verkligen blivit dålig på att blogg nu på slutet... haha. Men nu tänkte jag berätta vad jag gjort i veckan :)

Tisdag, Onsdag och Torsdag hände det inte så mycket det var bara skola, pluggade lite och var med kompisar på kvällarna :)

I Fredags var det meningen att jag skulle träffa Anna i stan och sen skulle vi åka hit för att ha en liten Guitar Hero kväll men hon kunde inte sen. Men det blev en sån kväll ändå haha. Jag, Annie, Magnus, Robert och Dennis spelade lite guirat hero, sjöng sing star och dansade lite dansmatta haha. Det var roligt men det ända jag hade chans att vinna på var sing star, de andra förlorade jag stort haha.

Lördagen började med att det var vårstädning hos pappa, det blev inte så mycket städning fårn mig, satt och pratade med Jessica istället haha. Efter det gick jag och mamma till Anne-Grethe och Bea och åt middag, de skulle nämligen bjuda oss på middag för att mamma fyllde år. Sen gick jag till Annie och vi kollade lite på film och åt popcorn haha :D Hon hittade Jag vet vad du gjorde förra sommarn på tv. Det är en skräck film och jag såg den när jag var liten hos en kompis och har fortfarande kvar fobier typ från filmen, såg den nog lite tidigt haha.

Idag har jag firat mamma och bara tagit det lugnt typ. Mina brorsor kom hit också. Olof kollade också på internet som pappa inte fått igång till min laptop och fixade det :D så nu sitter jag vid min laptop för första gången och bloggar! :D haha.

Hur har eran vecka varit? :) Nu ska jag gå ner och vara lite social tänkte jag :P Ha det bra! Puss <3

Kid Rock All Summer Long

En riktig sommar låt! Nu längtar jag verkligen till sommaren, det ska bli så skönt! Därför blir den här veckans låt :P haha.


Måndag 13 April

Hejsan! Idag har det blivit mycket åkande :P haha. Jag följde nämligen med Inger på olika ärenden, hade inget bättre för mig :P.
Först åkte i hem till henne där vi fixade till det sista inför visningen imorron. Där mötte Emma oss också, så fortsatte vi till Ingers jobb och sen till en kompis till Inger och hälsade på henne och sen därifrån till Emma och hjälpte henne med några tavlor. Sen till Olof och Johanna där Inger skulle få lite flyttkartonger. Det tog en halv timme att ta sig från Emma till Olof som ska ta fem minuter! haha. Vi hittade inte direkt (A) haha. Sen blev det hemåt som gällde. Det har varit en rätt trevlig dag :P

Vad har ni gjort idag då? Något roligt? :)

22:28

Nu gick Annie precis hem. Vi har kollat på en film, Margot att the wedding. Den var inte speciellt bra. Väldigt konstig haha. Innan det var vi på en promenad och en stund hemma hos henne. Det blev mycket prat om allt som har hänt :P haha det har varit en skön söndag.
Det är skönt att man är ledig imorron annars brukar jag inte tycka om söndagar för att det är dagen innan skolan börjar igen haha.


Påskägg!

Mitt påskägg jag fick av mamma idag :D


Stone Sour- Through Glass

Veckans låt blir denna, tycker om den! Vad tycker ni?



Söndag 12 April

Hejsan! Hur har eran påskhelg varit? :P den är ju inte slut än men hittills :P
Min har varit bra.
Den började i trosdags med att jag åkte till Olof, där han skulle hjälpa mig med matten, men det blev inte så mycket. Lekte lite med Alma och så. Hon har blivit så stor! Kan inte fatta att hon är ett halv år nu, det känns ju som om hon nys föddes. haha. Jag sov över där också, så åkte direkt därifrån till Magnus (Annis kille) där vi skulle ha en grillkväll :) det var trevligt :D.
Kom hem halv fem på morgonen tack vare bussarna! Fick sitta och vänta på en buss i över en timme för att den innan inte kom eller var väldigt tidig :P det var kallt haha. Men hade i alla fall sällskap så tiden gick inte så långsamt haha.

Sen i Lördags så var jag rätt död men det blev en lugn dag. Micke, Lilja, Lukas och Emma kom över för att fira påsken typ. Vi åt lite påskmat och så fick jag såklart ett påskägg :D haha.
Sen blev det lite film och sedan sängen.

Natti natti

Nu ska det bli sängen för min del, jag vet redan haha men är så trött vet inte varför :P

Tänkte bara berätta vad jag mer gjort idag :P
Jag var med Annie som sagt hehe. Vi tog en lång promenad mellan 1,5 och 2 timmar, det var skönt sen gick vi hem till Annie där vi kollade på Jävulen bär Prada. Den är bra :P
Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, fixat mina naglar och så :P.

Imorgon ska jag till min brorsa, så vet inte ifall det blir så mycket bloggande då hehe. Ni får ha det bra! Puss


Onsdag 8 April

Idag har det blivit lite skönhetsbehandlningar ;) haha. Blev en ansiktsbehanling mest :P Riktigt skönt att ha tid för det här! :) 

Nu ska jag ta och göra mig iordning, tror annie kommer höra av sig snart :)
Puss <3

Ron Pope - A drop in the ocean

La ju aldrig upp någon låt förra veckan så det här får bli den lite sen bara :P Lyssnade nämligen mycket på den förra veckan :P

Vad tycker ni om den här låten? :)


Tisdag 7 April

Hejsan, ursäkta att jag avrit så dålig på att blogga på slutet, men ska berätta om det som hänt de senaste dagarna nu :P

I fredags var jag med Frida på kvällen, vi kollade på film och så. Det var skönt, orkade inte göra något mer. Det hade ju äntligen blivit påsklov! :D Så härligt!

I Lördags så åkte jag in till stan vid nio för att möta Annie där kl 10. Var där hela dagenm shoppade lite. Får se sen vad jag köpte :P. Sandra kom också in lite senare och träffade oss. Sen åkte de hem vid tre. Men jag stannade kvar för jag skulle ändå till Kista sen och skulle bara hinna vara hemma i ca en halvtimme så kändes lite onödigt. Så träffade mamma en liten stund där inne också. Sen åkte jag till vallentuna där Annie var hos sin kille. Vi spelade lite Wii (Mario card) Det var roligt! Sen kom några av hans kompisar och vi fortsatte till Kista där vi åt middag och sen gick på bio och såg Fast and Furious, den var väl okej inte riktigt min typ av film hehe. Efter det åkte jag hem, fick skjus till Täby, det var skönt :P Men ltie synd att man missade tåget precis. Fick vänta i en halvtimme... :P Var hemma vid halv två :P

Söndagen började bra med att Olof, Johanna och Alma kom vid elva. Jag, Johanna och Inger gick på en promenad med Alma för att försöka få henne att somna. Det var skönt ute :P.
Sen vid ett kom Micke, Lilja och Lukas. (alla skulle fira mig för att jag fyllde år i onsdags). Vi åt lite lunch och så. Sen skulle det bli lite tårta och så. Men det blev inte så mycket för mig.... Jag blev sjuk.. (hade inte mått toppen innan heller). Började spy och så. Men försökte öppna presenterna och så i alla fall. Fick fina och roliga presenter :). Jag fick en laptop! trodde verkligen inte det! haha. Fick också en luftballongstur, lite smycken, Twilight boken, betald bostadsrätts kön i stockhomslän i tre år ;) haha. och lite mer saker.
Den dagen frtsatte med att jag bara låg i soffan och spyde typ...

Igår låg jag bara ner och vilade, hade inga krafter kvar:P haha. Blev inget mer.

Idag vet jag itne vad jag ska göra, ska nog lägga mig ute och sola lite! det är ju så fint väder här! :D

Hu har ni haft det de senaste dagarnd? :)

Torsdag 2 April

Hejsan! Ursäkta att jag inte bloggat på ett tag nu, men har verkligen inte haft tid. Har haft jätte mycket i skolan den här veckan. Har egentligen inte tid nu heller men måste ju skriva ngt ändå ;) haha

I Måndags och Tisdags hände det inte så mycket bara skolan och sen hem och plugga haha roligt liv man verkar ha ;) haha

Men i igår var det en stor dag... haha jag fyllde hela 18 år! Har inte riktigt fattat det än! haha. Den dagen började med att pappa och Inger kom upp och sjöng för mig. Sen blev det skolan, hände inget speciellt direkt. När jag kom hem så somnade jag på soffan var så trött! Vaknade när pappa kom hem och sa till mig att jag skulle gå till mamma för att hon ville bjuda mig på middag idag.
Så gick dit helt död haha. När jag hade kommit in i hallen så kom några kompisar ut ur mammas sovrum och grattade mig! Det var roligt! Så vi åt middag, satt och pratade och hade allmänt trevligt.
Fick lite presenter också ;), fick en kofta, några örhängen, skönhetssaker typ ;) en tavla, en morgonrock och en kryssning ;) haha. Kommer få av familjen på söndag när mina brorsor kommer :)

Idag så har jag bara varit i skolan, hade idrotts prov som jag seriöst trodde jag skulle få ig på, för hade inte hunnit plugga på det, men det gick faktiskt bättre än förväntat :P haha.

Nu måste jag fortsätta plugga, har en inlämning och ett prov imorron. Sen är det äntligen lov :D haha
Ha det bra! puss <33